Miten varaan ajan?

Tiedustelut: anu@nivelkuntoutus.fi tai puh. 040 7180591

 • Tiedustelut hoidoista

  Koronaviruksen vuoksi ajanvaraus ja tiedustelut puhelimitse 040 7180591 (klo 8-20) tai sähköpostilla anu@nivelkuntoutus.fi. Kiitos.

 • Terveystalo ajanvaraus

  Ajanvaraus 24/7 Terveystalo Kouvola
  Naprapaatti Anu Peltonen ajanvaraus: verkossa tai puhelimitse 030 6000 (puhelu sis. palvelumaksuja, lisätiedot Terveystalo.com). Vastaanotto: Kouvolankatu 20, 45100 Kouvola. Terveystalolla hoitohintoihin lisätään kantamaksu ja toimistomaksu (sarjakäyntitaksan mukaan).

 • M-Trainer ajanvaraus

  Ajanvaraus 24/7 M-Trainer Kouvola
  Naprapaatti Anu Peltonen. Vastaanotto: Juholankatu 8, 45130 Kouvola (Brasilialaisen Jujutsun Gracie Barra -tiloissa)

 • Ajanvaraus Nivelkuntoutus

  Nivelkuntoutus Posito
  Kaakkois-Suomessa: Naprapatia/ hieronta koti- ja yrityskäynnit. Teippaukset. Lääkinnällinen harjoitusterapia. Tanssiopetus. Viikonloppuajat. Ajanvaraukset ja tiedustelut: klo 8-20 puh. 040 7180591.

 • Anu Peltonen Kouvola Naprapaattiyhdistys

  Yhteystiedot ja karttamerkit Naprapaattiyhdistyksen sivuilla

Varaa aika - tule kuntoon

Tiedustelut hoidoista

Poikkeus koronavirus aikana

Ota yhteyttä puhelimitse 040 7180591 (klo 8-20) tai sähköpostilla anu@nivelkuntoutus.fi varataksesi ajan hoidollesi.

Koronavirustilanteen vuoksi ajanvarauskalenterissa on vain muutamia vapaastivalittavia aikoja! Huolehditaan yhdessä, ettei virukset leviä huolellisella hygieenialla ja vastuullisella käytöksellä. Ethän tule hoitoon flunssaisena tai jos kuulut riskiryhmään.Yrityksen Nivelkuntoutus Posito | Anu K Peltonen Tmi palveluihin kuuluvat:

 • naprapaattinen manuaalinen terapia (sis. kliinisen tutkimisen, hoitokäsittelyt ja harjoitusterapian)
 • mobilisoiva hieronta (ei sis. kliinistä tutkimusta, manipulaatiohoitoja eikä kotiharjoitteiden ohjausta)
 • teippaukset nivelten tukemiseksi tai liikeratojen ohjaamiseksi
 • lääketieteellinen harjoitusterapia ja liikkuvuusharjoittelu
 • tanssiliikunnan ohjaus.
Toimin Kaakkois-Suomen alueella, Kouvolassa ja lähikunnissa. Teen koti- ja yrityskäyntejä.

Mitä, missä, milloin:

Naprapatia, hieronta, teippaukset ja harjoitusterapia

Tervetuloa hoitoon. Et tarvitse lääkärin lähetettä tullaksesi naprapaatin vastaanotolle.

Tanssiliikunta (kilpatanssi, soololattarit/bailatino, paritanssi) ja ryhmäliikuntapalvelut kuten liikkuvuusharjoitteluHinnasto - Nivelkuntoutus Posito

» HINNASTO (PDF)

Hoitohinnat 45 min alkaen: naprapatia 51 € ja hieronta 39 € (kts tarkemmin hinnastosta). Sopimusasiakkaille kuten BNI-kumppanit ja Terpsikerhon jäsenet -10% hoitohinnasta.

Smartum Hyvinvointi: Nivelkuntoutus Posito. Smartum Liikunta: Anu K Peltonen Tmi.     EazyBreak Hyvinvointietu XCK6 ja Liikuntaetu PDU2     Smartum Hieronta: Nivelkuntoutus Posito ePassi Sportti: Anu K Peltonen Tmi Tyky-setelit liikuntapalveluihin

Yhteydenotot ja tiedustelut:

040 7180591, anu@nivelkuntoutus.fi

*NMT = naprapaattinen manuaalinen terapia

Yrityspalvelut

 • Anu Peltonen, naprapaatti AMK ja tanssiohjaaja, Kouvola

  Huolehditaanko teidän yrityksessänne henkilökunnan ja yrittäjän itsensä hyvinvoinnista? Tilaa nyt naprapaatti Anu hoitamaan ja hieromaan teitä yritykseenne paikan päälle tai tilaa henkilöstölle hyvinvoinnin lahjakortit. Vai tarvitsetteko tyhy/tyky-päivään tanssinopetusta, pikahierontapisteen tai niskahartiajumppaa? Pyydä tarjous p. 040 7180591 tai anu@nivelkuntoutus.fi. Huom. Perinteisten maksuvälineiden lisäksi käy minulle myös mm. Smartum, ePassi ja Tyky-setelit!

  Toimin Kouvolasta käsin koko Kaakkois-Suomen alueella hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden asialla. Ammatiltani on naprapaatti (AMK) eli olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen naprapatian, hieronnan ja harjoitusterapian keinoin. Tanssia olen harrastanut koko ikäni. Kilpatanssissa olimme SM-mitalisteja 10-tanssissa.

Lahjakortilla terveyttä ja hyvinvointia

Lahjakortti naprapatia, hieronta ja tanssiopetus, Anu K Peltonen Tmi Kouvola

Hyvinvoinnin lahjakortit
Lahjakortti on ekologinen ja aineeton hyvänmielen lahja rakkaalle, läheiselle, ystävälle ja esim. henkilöstölle. Voit soittaa p. 040 7180591 ja tilata yksilöllisen lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää naprapaatin hoitoihin kuten manuaaliseen terapiaan, hierontaan, turvalliseen liikunnanohjaukseen tai yksityistanssiopetukseen. Lahjakortilla maksaville ensimmäinen naprapaatin hoitokäynti 30€/45-60 min (norm. 51-59 €).