Miten varaan ajan?

Tiedustelut: anu@nivelkuntoutus.fi tai puh. 040 7180591

Varaa aika - tule kuntoon

Yrityksen Nivelkuntoutus Posito | Anu K Peltonen Tmi palveluihin kuuluvat naprapaattinen manuaalinen terapia (sis. kliinisen tutkimisen ja hoitokäsittelyt), lääketieteellinen harjoitusterapia sekä tanssiliikunnan ohjaus. Toimin Kaakkois-Suomen alueella, Kouvolassa ja lähikunnissa.

Mitä, missä, milloin:

Naprapatia, hieronta ja harjoitusterapia

Tervetuloa hoitoon. Et tarvitse lääkärin lähetettä tullaksesi naprapaatin vastaanotolle.

  • MA-SU: Akuuttiajat samalle päivälle. Ajanvaraukset ja peruutukset. Koti- ja yrityskäynnit. Lahjakorttitilaukset. p. 040 7180591
  • MA-TO,(LA-SU): Vastaanotto M-Trainer (Brassi Jujutsun Gracie Barra -tiloissa), Juholankatu 8, 45130 Kouvola » Vastaanottoajat
  • PERJANTAI: Vastaanotto Terveystalo Kouvola, Kouvolankatu 20, 45100 Kouvola » Varaa aika Terveystalolle

Tanssiliikunta (kilpatanssi, soololattarit/bailatino, paritanssi) ja ryhmäliikuntapalvelut

Hinnasto - Nivelkuntoutus Posito

» HINNASTO (PDF)

Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Sumup-maksupääte) ja mobilepay (0407180591). Hoitokäynnit voi maksaa myös Hyvinvointi E-Passilla (toimipaikka: Nivelkuntoutus Posito). Tilattujen tanssituntien maksuvälineeksi käy Sportti E-passin (toimipaikka: Anu K Peltonen Tmi) lisäksi Tyky-setelit.

ePassi Hyvinvointi: Nivelkuntoutus Posito ePassi Sportti: Anu K Peltonen Tmi Tyky-setelit liikuntapalveluihin

Yhteydenotot ja tiedustelut:

040 7180591, anu@nivelkuntoutus.fi

Lahjakortilla terveyttä ja hyvinvointia

Lahjakortti naprapatia, hieronta ja tanssiopetus, Anu K Peltonen Tmi Kouvola

Hyvinvoinnin lahjakortit
Anna hyvinvointia lahjaksi. Voit soittaa p. 040 7180591 ja tilata yksilöllisen lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää naprapaatin hoitoihin kuten manuaaliseen terapiaan, hierontaan, turvalliseen liikunnanohjaukseen tai yksityistanssiopetukseen. Lahjakortilla maksaville ensimmäinen naprapaatin hoitokäynti 30€/45-60 min (norm. 51-59 €).

Naprapaatti Anu Peltonen

  • Anu Peltonen, naprapaatti AMK ja tanssiohjaaja, Kouvola

    Kouvolasta käsin toimin koko Kaakkois-Suomen alueella hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden asialla. Ammatiltani on naprapaatti (AMK) eli olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen naprapatian ja harjoitusterapian keinoin. Tanssia olen harrastanut koko ikäni. Kilpatanssissa olimme SM-mitalisteja 10-tanssissa.