Yrityskumppanit

 • Terveystalo

  Terveystalo
  Työskentelen naprapaattina Kouvolan Terveystalolla. Suomen suurimman terveyspalveluyrityksen moniammatillinen tiimi tarjoaa laajasti eri terveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluja.

  Facebook Suomen Terveystalo Instagram Suomen Terveystalo Twitter Suomen Terveystalo LinkedIn Suomen Terveystalo

 • M-Trainer Kouvola - hieronta, pt-palvelut, kehonkoostumusmittaus, keto-dietti

  M-Trainer
  Kouvolan seudulla toimiva M-Trainer tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja. Naprapatian ja hieronnan lisäksi voi omaa oloaan parantaa ja testata mm. Personal Trainer -palveluiden, kehonkoostumusmittauksen (InBody-mittaus) ja ravintovalmennuksen parissa.

  Facebook M-Trainer Kouvola Instagram M-Trainer Kouvola

Yhteistyökumppanit

Olen yhteistyön ja moniammatillisen osaamisen suuri kannattaja. Mielestäni parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat, joille voin tuottaa hyvää oloa arjen kiireiden keskelle, sekä upeat yhteistyökumppanit ja -yhteisöt, joiden kanssa saan tehdä asiantuntevaa moniammatillista yhteistyötä.

Nivelkuntoutus Posito - naprapaatti - Anu K Peltonen Tmi


Kouvolalaiset pyörätuolitanssijat Timo ja TuuliPyörätuolitanssipari Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju

Työskentelen yhteistyössä Suomen parhaimman Combi 1 -luokan pyörätuolitanssiparin kanssa. Huolehdin parin fysiikkahuollosta kuten lihashuollosta ja kuntoutuksesta. Tarvittaessa teen heille nivel- tai kinesioteippaukset.

Timo ja Tuuli tanssivat kärkipaikoilla myös kansainvälisillä kilpailuareenoilla eli IPC-kilpailuissa (Para Dance Sport International Competition). Nämä kuuluvat Kansainvälisen Paralympiakomitean hyväksymiin kilpailuihin. Ohjelmistossa heillä ovat kilpatanssista tuttujen vakio- ja latinalaistanssien lisäksi free style. Lue lisää Timosta ja Tuulista YLEn jutusta.

Lisätietoa pyörätuolitanssista saa Suomen Pyörätuolitanssiliiton sivuilta osoitteesta www.pyoratuolitanssi.fi.

Yhdistystoiminnassa mukana