Yrityskumppanit

 • Terveystalo

  Terveystalo
  Työskentelen naprapaattina Kouvolan Terveystalolla. Suomen suurimman terveyspalveluyrityksen moniammatillinen tiimi tarjoaa laajasti eri terveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluja.

  Facebook Suomen Terveystalo Instagram Suomen Terveystalo Twitter Suomen Terveystalo LinkedIn Suomen Terveystalo

 • M-Trainer Kouvola

  M-Trainer
  Kouvolan seudulla toimiva M-Trainer tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja. Naprapatian lisäksi voi kuntoaan parantaa mm. PT-palveluiden ja hieronnan parissa.

  Facebook M-Trainer Kouvola

Yhteistyökumppanit

Olen yhteistyön ja moniammatillisen osaamisen suuri kannattaja. Mielestäni parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat, joille voin tuottaa hyvää oloa arjen kiireiden keskelle, sekä upeat yhteistyökumppanit ja -yhteisöt, joiden kanssa saan tehdä asiantuntevaa moniammatillista yhteistyötä.

Nivelkuntoutus Posito - naprapaatti - Anu K Peltonen Tmi


Kouvolalaiset pyörätuolitanssijat Timo ja TuuliPyörätuolitanssipari Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju

Työskentelen yhteistyössä Suomen parhaimman Combi 1 -luokan pyörätuolitanssiparin kanssa. Huolehdin parin fysiikkahuollosta kuten lihashuollosta ja kuntoutuksesta. Tarvittaessa teen heille nivel- tai kinesioteippaukset.

Timo ja Tuuli tanssivat kärkipaikoilla myös kansainvälisillä kilpailuareenoilla eli IPC-kilpailuissa (Para Dance Sport International Competition). Nämä kuuluvat Kansainvälisen Paralympiakomitean hyväksymiin kilpailuihin. Ohjelmistossa heillä ovat kilpatanssista tuttujen vakio- ja latinalaistanssien lisäksi free style. Lisätietoa pyörätuolitanssista saa Suomen Pyörätuolitanssiliiton sivuilta osoitteesta www.pyoratuolitanssi.fi.

Yhdistystoiminnassa mukana

 • Terpsikerho Kouvola - monipuolisesti eri tanssilajeja

  Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry

  Toimin seurassa kilpatanssi- ja bailatino-ohjaajana sekä olen johtokunnan jäsen. Lisäksi käyn lindy hopin ja parisalsan harrasteryhmissä.

  Facebook Terpsikerho Kouvola Instagram Terpsikerho Kouvola

 • HaveStep Hamina - kilpatanssia

  Tanssiseura Have Step Hamina

  Toimin seurassa jäsen- ja kilpailijakortistosta vastaavana sekä johtokunnan varajäsenenä. Vastaan myös seuran sähköposteihin ja hoidan laskutuksen.

  Facebook Have Step Hamina Instagram Have Step Hamina

 • Naprapaattiyhdistykseltä tietoa mm. selkäkipujen hoidosta

  Suomen naprapaattiyhdistys ry

  Toimin Suomen Naprapaattiyhdistyksessä hallituksen jäsenenä vastaten sähköisenmedian päivityksistä.

  Facebook Suomen Naprapaattiyhdistys Instagram Suomen Naprapaattiyhdistys Twitter Suomen Naprapaattiyhdistys LinkedIn Suomen Naprapaattiyhdistys